martes, 24 de marzo de 2009

Falles 2009


Estos varen ser els nostres monuments de les passades festes, ara ja no més records i cendra. Exit de públic, i que estan generant gran quantitat de comentaris. No tot bons, pero es cosa que ja teniem assumida abans de treure els nostres projectes al carrer.
El jurat els valorà en un segon premi per la falla infatil, i en un primer d'Ingeni i Gràcia i octau de falla, per la falla gran.
Des de la comissió, agrair el treball de nostre artiste, Josep Manuel Martinez, i agrair també a tots aquells que ens han transmitit les seues paraules d'anim, felicitacions, i recolsament, que ens fan agafar forçes per 2010. I emplasar-vos a tots per a continuar evolucionant en nosatres.

Gràcies.


1 comentario:

Juanjo dijo...

He escrit una ressenya al blog Mes Falles(l'enllaç està açí al costat), parlant del que significaren els nostres cadafals d'enguany.
Personalment estic prou satisfet ab el resultat. Hem eixit a varies publicacions de prensa de falles, José tingue el seu moment de gloria radiofonic, les atres comissions han visitat les nostres falles i han ficat cara de circunstancies...I per damunt de tot, hem quede ab les sensacions i emocions viscudes a l'entrega de premis.Que no en els premis propiament dits(algú els enten?) També en vore com els monuments no han deixat als propis fallers indeferents,s'han fotografit, s'ha fotografiat la gent juant als cadafals, s'ha parlat d'ells, s'ha lamentat el fallo(en tot el doble, triple o quadruple sentit), del jurat. Se m'ha dit que han segut les millors falles de l'historia de la comissió...en fí, que pareix que'l mensaje a calat, i hem començat a creure que podem oferir una atra visió de falles. L'any que ve, MÉS...si es possible.