martes, 3 de marzo de 2009

Presentació Llibret 2009.


"Falles Evolucionades", es el lema baix el qual ha girat tot el nostre exercici. Ja ho va fer la nostra semana cultural, i eixa es la tematica del nostre monument, l'evolució de l'estètica del cadafal faller.

I també "Falles evolucionades", es el titul del nostre llibret per enguany. Llibret que presentarem el proper divendres, dia 6 a les 20 hores al nostre casal, (Plaça de Sant Jaume, nº15).

El llibret conta ab la colaboració, en forma d'articuls, de l'Equip Totfalles, que ens fan una descripció dels canvis en l'estètica del monument faller. Hernan Mir, codirector de la revista "Cendra", que ab un articul aparegut al número 0 d'esta publicació, ens introduix en els canvis tècnics que patit la forma de fer falles. I per últim l'Associació Cultural Falla Plaça de Jesús, ens parla dels per quès en quant a eixa evolució. El llibret també aporta els apartats habituals als llibret, i una xicoteta dosis d'humor.

Desprès de l'acte de presentació, farem un sopar de faixa, durant el qual podrem raonar sobre tots els aspectes de la Festa, tant a Moncada, com a Valencia i totes aquelles ciutat i pobles que la celebren.

No hay comentarios: